Spletne aplikacije za igranje Kontrakt bridža

Bridge Base Online (BBO)

Bridge Base Online (BBO) je priljubljena spletna platforma za igranje igre kontrakt bridge prek interneta. Gre za eno izmed najbolj znanih in najbolj uporabljanih platform za bridge med ljubitelji te igre po vsem svetu. Tukaj je nekaj ključnih informacij o Bridge Base Online:

 1. Igranje bridgea: BBO omogoča igralcem, da se povežejo s partnerji in nasprotniki ter igrate kontrakt bridge v realnem času prek spleta. Igralci se lahko povezujejo in tekmujejo z drugimi igralci iz celega sveta.
 2. Turnirji: BBO omogoča organizacijo različnih turnirjev za igralce vseh ravni. To vključuje redne turnirje, hitre igre, timsko tekmo in še več. Turnirji so lahko na voljo za različne stopnje igralcev, od začetnikov do izkušenih igralcev.
 3. Možnosti igranja: Igralci lahko izbirajo med različnimi možnostmi igranja, vključno s igranjem proti računalniškemu nasprotniku (robotu), igranjem z drugimi igralci v parih in igranjem timskih turnirjev.
 4. Registracija in uporabniški računi: Za uporabo BBO se je potrebno registrirati z uporabniškim računom. Brezplačna registracija omogoča osnovne funkcionalnosti, medtem ko je za naprednejše funkcije lahko potrebno plačati naročnino.
 5. Komunikacija: BBO omogoča igralcem komunikacijo med igro preko besedilnega klepeta. To je pomembno, saj igralci potrebujejo način komunikacije s partnerjem pri določanju strategije in licitaciji.
 6. Učenje in analiza: BBO ponuja tudi možnost učenja bridgea in izboljšanja igre. Obstajajo tečaji, vodiči, možnost ogleda posnetkov preteklih iger ter orodja za analizo svoje igre.
 7. Rangiranje in lestvice: BBO vodi lestvice igralcev na podlagi njihovih dosežkov v turnirjih. Igralci se lahko uvrščajo glede na svoje rezultate, kar omogoča primerjavo med igralci različnih ravni.
 8. Različne platforme: Poleg spletne različice je BBO na voljo tudi kot aplikacija za mobilne naprave, kar omogoča igranje igre tudi na pametnih telefonih in tablicah.

Funbridge

Funbridge je prav tako priljubljena spletna aplikacija za igranje kontrakt bridgea prek interneta. Ponuja različne možnosti za igralce vseh ravni, tako za začetnike kot tudi za izkušene igralce. Tukaj je nekaj ključnih informacij o aplikaciji Funbridge:

 1. Igranje bridgea: Funbridge omogoča igralcem, da igrajo kontrakt bridge proti računalniškim nasprotnikom. Igra je prilagojena igralčevi ravni in omogoča igranje v realnem času.
 2. Turnirji: Aplikacija omogoča igranje različnih vrst turnirjev, vključno z rednimi turnirji, hitrimi igrami in igranjem turnirjev s partnerjem.
 3. Izbira ravni: Igralci lahko izberejo svojo igralno raven glede na svoje spretnosti in izkušnje. Funbridge se trudi zagotoviti prilagojeno izkušnjo igranja za igralce vseh stopenj.
 4. Učenje in analiza: Poleg igranja igre Funbridge ponuja tudi možnost učenja in izboljšanja svojih veščin. Igralci lahko analizirajo svoje igre, dobijo nasvete za izboljšanje in se učijo različnih aspektov bridgea.
 5. Naročnine: Funbridge ponuja brezplačno različico aplikacije s temeljnimi funkcionalnostmi, vendar pa tudi ponuja plačljive naročnine, ki omogočajo dostop do naprednejših funkcij, več turnirjev in analitičnih orodij.
 6. Rangiranje: Igralci so razvrščeni glede na svoje uspešnosti v različnih turnirjih in igranje na določeni ravni. To omogoča primerjavo z drugimi igralci po vsem svetu.
 7. Mobilne aplikacije: Funbridge je na voljo kot mobilna aplikacija za pametne telefone in tablične računalnike, kar omogoča igranje igre na poti.
 8. Tekmovalni element: Aplikacija vključuje tekmovanje v različnih turnirjih, kjer igralci lahko primerjajo svoje rezultate z drugimi in se potegujejo za najvišje uvrstitve.

Ostale aplikacije za igranje Kontrakt bridža

Poleg Bridge Base Online (BBO) in Funbridge obstaja več drugih aplikacij za kontrakt bridge, ki so prav tako visoko cenjene in se štejejo za visokokakovostne. Nekatere od teh vključujejo:

 1. BBO Prime: Gre za plačljivo nadgradnjo Bridge Base Online, ki omogoča dostop do dodatnih funkcij in turnirjev. Igralci lahko izbirajo med različnimi paketi glede na svoje potrebe.
 2. Bridge Baron: To je znana aplikacija za igranje bridgea proti računalnikom. Ima različne težavnostne stopnje in se pogosto uporablja za izboljšanje igralčevih spretnosti.
 3. GOTO Bridge: Ta aplikacija ponuja številne interaktivne lekcije, igre in izzive za izboljšanje razumevanja in igranja bridgea. Namenjena je tako začetnikom kot tudi izkušenim igralcem.
 4. Jack Bridge: Gre za odprtokodno aplikacijo za igranje bridgea, ki ponuja realistično igralno izkušnjo. Ima tudi možnost igranja proti računalniškim nasprotnikom.
 5. Bridgescore+: Ta aplikacija se osredotoča na vodenje rezultatov in ocenjevanje turnirjev. Uporabljajo jo tudi organizatorji bridge turnirjev.
 6. iBridgePlus: To je mobilna aplikacija za igro bridgea, ki ponuja različne igralne možnosti in funkcionalnosti, vključno z različnimi težavnostnimi stopnjami.
 7. Bridge Odyssey: Mobilna aplikacija, ki se osredotoča na učenje bridgea skozi interaktivne lekcije, igre in izzive.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja